By continuing to use this site you approve the use of cookies. Read our Privacy Policy

Lediga jobb - Kvalitetsingenjör


 

Vi söker nu en kvalitetsingenjör som vill ansluta sig till vårt team på ÖMV. Som kvalitetsingenjör har du, tillsammans med kvalitetschefen, det övergripande ansvaret för att ÖMV följer gällande normer och kundkrav. Du kommer att tillsammans med försäljningsavdelningen tolka standarder och krav så att de offerter vi skickar uppfyller kundernas krav samt gällande normer och standarder.

Rollen är en bred kvalitetsroll där dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att säkerställa att de produkter vi producerar levereras enligt våra kunders krav på utförande, leveranstid, kvalitet och dokumentation. I rollen ingår också att fungera som administrativ projektledare och då se till att alla nödvändiga dokument (kontrollplanen, svetsprocedurer, ritningar, material etc.) görs och följer tidsplanen före produktionsstart.


Huvudsakliga ansvarsområden

  • Ansvarig för alla projektrelaterade kvalitetsdokument.
  • Upprätta kontrollplaner, testinstruktioner, slutdokumentation och övrig intern och extern kvalitetsrelaterad dokumentation.
  • Vara produktionens expertis vid kvalitetskontroll av tillverkade produkter.
  • Tillhandahålla intern/extern kvalitetsteknisk support, tillsammans med försäljningen klargöra att alla tekniska krav, normer och standarder kan tillgodoses innan offert
  • Ansvarig, tillsammans med kvalitetschefen, för projektens uppföljning och dokumentation, både internt och externt.
  • Verka som internrevisor
  • Bidra till att utveckla ledningssystemen för att säkerställa att enhetens miljö- och kvalitetssystem uppfyller kraven i ISO samt krav från övriga myndigheter och klassningssällskap
  • Bidra till att utveckla process- och slutbesiktnings/ frisläppande standarder
  • Delta aktivt i arbetet avseende korrigerande och förebyggande åtgärder vid upptäckt av förbättringsmöjligheter, kvalitetsbrister, reklamationer etc.
  • Skapa och uppdatera statusrapporter, kommunicera internt och externt enligt överenskommen handlingsplan. Delta i slutmöten där lärdomar identifieras


Vem är du?

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri. En lämplig utbildningsbakgrund kan vara högskoleingenjör men du kan också ha skaffat dig liknande kunskap genom praktisk erfarenhet och kurser inom området kvalitet.


För att ha rätt förutsättningar för jobbet måste du ha ett välutvecklat processtänkande. Du måste också ha en viss kunskap om aktuella regelverk, författningssamlingar och standarder. Då rollen innebär många kontakter både internt och externt så söker vi dig som har förmågan att skapa goda relationer och nätverk. Vidare söker vi dig som har god ordning och reda och är analytisk. Du har generellt goda IT-kunskaper och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Är du den vi söker? ÖMV erbjuder rätt kandidat en ansvarsfull roll i en internationell och ambitiös miljö.

Ansökan

I den här rekrytering samarbetar ÖMV med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 070-854 30 42 eller via e-post: mats.andersson@jeffersonwells.se

 
Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag är 13 augusti.

 

Mer om tjänsten hos Jefferson Wells

  

 


OSTP Nyheter
 

ÖMV - ÖMV är ett bolag som med engagemang och modern teknologi tillverkar avancerad processutrustning vilka hjälper våra kunder ekonomiskt och därmed bidrar till en hållbar framtid. Våra huvudprodukter är värmeväxlare, reaktorer, tankar, cisterner och kolonner.
Contact

  info@omv.se
         purchasing@omv.se

Data Privacy Policy >>