By continuing to use this site you approve the use of cookies. Read our Privacy Policy

OSTP Söker svetsare

 

Vi söker nu fler skickliga svetsare till vårt team. Som svetsare på ÖMV kommer du att arbeta i vårt Site Serivce team, som åker ut och sätter upp produkter på plats hos våra kunder, men även att kunna ingå i vår produktion. Det är ett 
omväxlande och rörligt arbete. 

Du kommer i huvudsak att jobba med rörtrådssvetsning, men även med TIG-, pulver- samt plasmasvetsning. Förutom att behärska svetsning måste du även kunna läsa och förstå ritningar, eftersom allt vi bygger tillverkas efter egen konstruktion och ritning. Exempel på arbetsuppgifter kan vara uppförande av tankar & cisterner, installation av värmeväxlare och tryckkärl inklusive rörinstallationer, samt reparationsarbeten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som både kan arbeta självständigt och i grupp samt kan ta egna initiativ då en stor del av arbetet kommer att ske ute hos kunder runt om i Norden. Du är effektiv, noggrann och kvalitetsmedveten och har ett stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete.  

Är du den vi söker väntar ett stimulerande arbete med många intressanta arbetsuppgifter, ett bra team och goda utvecklingsmöjligheter.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR Site Manager Jenny Viklund på telefon 0660-57721 eller Produktionsledare Per Svensson på tel: 0660-26 56 20.


Urval sker löpande så ansök redan idag. Sista ansökningsdag 2021-10-30.

Skicka din ansökan till  jenny.viklund@ostp.biz

Nyheter


30
sep 2021

  

 


OSTP Nyheter


02
sep 2021

24
jun 2021

23
mar 2021

 

ÖMV - ÖMV är ett bolag som med engagemang och modern teknologi tillverkar avancerad processutrustning vilka hjälper våra kunder ekonomiskt och därmed bidrar till en hållbar framtid. Våra huvudprodukter är värmeväxlare, reaktorer, tankar, cisterner och kolonner.
Contact

  info@omv.se
         purchasing@omv.se

Data Privacy Policy >>