By continuing to use this site you approve the use of cookies. Read our Privacy Policy

 

Företaget ÖMV

ÖMV AB är ett bolag som med engagemang och modern teknologi tillverkar avancerad process utrustning som hjälper våra kunder ekonomiskt och därmed bidra till en hållbar framtida värld. Våra huvudprodukter är värmeväxlare, reaktorer, tankar, cisterner och kolonner. Då våra produkter ofta arbetar under höga tryck, höga temperaturer och många gånger under korrosiva förhållanden ställer det höga krav på materialval och design.

Vår egen designavdelning består av erfarna konstruktörer som beräknar och konstruerar kärlen.

Vi finns också som en resurs för att hjälpa våra kunder med modifikationer och nya lösningar. 

Efter över 50 år som tillverkare finns våra produkter idag över hela världen.
De branscher som vi levererat till under åren är framförallt:


• Papper & Massa
• Kemi
• Energi
• Olja & Gas
• Kärnkraft


Vi har under senare år sett att energifrågor och lösningar för att spara energi prioriteras högt hos våra kunder och vi vill vara en partner för att hitta bra lösningar. Vi arbetar nära våra kunder och tillsammans vidareutvecklar vi produkterna för att möta framtida krav.

Vårt strategiska läge direkt vid vattnet i inloppet till Örnsköldsvik vilket ger oss en unik möjlighet att hitta de bästa transportlösningarna. Förutom transporter via lastbil och järnväg kan vi från vår fabrik lasta direkt på pråm eller utnyttja vår isfria djuphamn 4 km från ÖMV.

  

 


OSTP Nyheter
 

ÖMV - ÖMV är ett bolag som med engagemang och modern teknologi tillverkar avancerad processutrustning vilka hjälper våra kunder ekonomiskt och därmed bidrar till en hållbar framtid. Våra huvudprodukter är värmeväxlare, reaktorer, tankar, cisterner och kolonner.
Contact

  info@omv.se
         purchasing@omv.se

Data Privacy Policy >>